8.6.12

Blind Chic.

Torbe so moja no. 1 ljubezen, to vam povem takoj. In čeprav se vsebina moje torbe lahko mirno kosa s tisto od Mary Poppins, je tudi res, da nisem med tistimi super puncami, ki imajo v torbici za vsak slučaj vedno eno platneno vrečko. Zato moram priznati, da včasih, npr. na poti nazaj iz knjižnice ali trgovine, ko sem natovorjena kot istarski magarac in z rame na ramo prelagam tisto ubogo torbo, ki že poka po šivih, razmišljam: "Lepo bi bilo imeti en tak lep nahrbtnik, ki mi bi vse skupaj nekoliko olajšal, zlasti pri kolesarjenju." Zato že nekaj časa kukam čez madžarsko mejo k gospodičnama Blind Chic. O Neži, eni od dveh punc, ki stojita za tem projektom, sem vam že pripovedovala.
Fox je moj najljubši, za bolj girly dušice pa je na razpolago Flower Fox različica. Na Blind Chic Fb strani se je ravnokar pojavila novica o poletni kolekciji, jaz pa sem že radovedna, kako nas bosta punci tokrat presenetili!

Flower fox - Blind Chic. 


Vi dico subito che le borse sono il mio amore no. 1. Anche se il contenuto della mia borsa può tranquillamente gareggiare con quello di Mary Poppins purtroppo non sono una di quelle ragazze superattrezzate che hanno sempre in borsa una tote bag per qualsiasi evenienza. Quindi devo confessare che, per esempio, quando torno dalla biblioteca o dal supermercato carica come un mulo, costretta a spostare la borsa strapiena e pesantissima da una spalla all'altra, penso: "Quanto mi piacerebbe avere un bello zaino che mi aiutasse a trasportare il tutto in modo più sereno e grazioso..." Soprattutto quando sono in bici. Perciò è da un po' che sbircio oltre il confine ungherese sulla pagina delle signorine Blind Chic. Vi ho già parlato di Neža, una delle due ragazze che hanno creato questo marchio. 
Fox è il mio preferito, per i tipi più girly invece c'è l'opzione Flower Fox. Sulla pagina Fb di Blind Chic è appena stata annunciata la collezione estiva e io sono già curiosissima di vedere come ci sorprenderanno stavolta!

5 comments:

  1. Duhovita primerjava, "naložena kot istarski magarac"!

    ReplyDelete
  2. HOČEM. še odločam, kateri mi je lepši, ma HOČEM.:))

    ReplyDelete
  3. Starejša od tebe, pa se še vedno nisem otebla torbicamanije... zdaj si vsaj priznam da je to moj fetiš.... zakaj me vedno premamijo?? se sprašujem in ko in če jo dobim in da mi pade v oči ..je moja.. no sicer z leti postaviš limit.... ne v kvantiteti ampak pri kvaliteti oz. designu... morata biti obvezno dva predala, skrivni žepek in mobi žepek, no pa še kakšen predalčke, žepek.... Tale nahrbtnik pa je izjemno praktičen za na kolo, za v knjižnico za kakšen žur, potep...

    ReplyDelete
  4. Le sac est super!!! J'adooore


    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr

    ReplyDelete
  5. Neža je slovenska rukzak gurujka, za girly vairanto z veeeliko prosotra pa priporočam Majine Pikule http://pikulabags.blogspot.com/ (tudi preverjeno)

    ReplyDelete