8.12.10

Middle part

Začelo se je s Chanelom in poudarjeno prečo v laseh (čeprav jo je to sezono predlagal še marsikdo drug). Potem Hanneli na tisto sliko, ki je obkrožila modni svet. Zgleda, da se je vrnil čas sredinske preče. Kaj se vam zdi? Mene spominja na tisto poletje 2003, ko sem se vrnila s Španije s prečo na strani. Morda je 7 let stranske preče dovolj, to bo treba počasi spremeniti. Trenutno se mi zdi moj obraz čuden, če se tako počesem.

È iniziato con la riga sottolineata di Chanel (anche se più di qualcuno ha proposto la riga in mezzo). E dopo c'era Hanneli con la foto che ha fatto il giro del fashion system. Sembra che sia tornato il tempo della riga in mezzo. Cosa ne pensate? A me ricorda l'estate del 2003, quando tornai dalla Spagna con la riga da un lato. Forse dopo 7 anni è tempo di cambiare, anche se non mi ci vedo ancora.

Chanel SS 2011
Hanneli Mustaparta

Frida Gustavsson
via http://altamiranyc.blogspot.com/
Joan Smalls and Frida Gustavsson
via http://altamiranyc.blogspot.com/

Julia Restoin Roitfeld

Sasha Pivovarova
http://www.fashiontoast.com/
http://carolinesmode.com/
http://www.thelittleblacklist.com/
http://alltheprettybirds.blogspot.com/
http://vanessajackman.blogspot.com/

3 comments:

  1. Sem napisala celo ''kratko zgodbo'' pa se je sesul Firefox :(.
    Skratka, meni je taka pričeska všeč, vendar ne paše vsem, tako kot ne pašejo vsem frufru, kratko pristriženi lasje, kodri ... Mi je pa smešno, ko vidim ženske, ki svojo pričesko vsako sezono zamenjajo za tisto modno, pa čeprav jim niti najmanj ne pristoji.

    ReplyDelete
  2. Anche io approdai alla riga di lato nel 2003!

    ReplyDelete
  3. wow ti seguo bel blog!! la riga fa un po schifo no???
    spero ricambierai
    kisses

    www.syriouslyinfashion.com

    ReplyDelete