21.2.11

A Hard Choice

V soboto sem bila na sprehodu po Trstu z J. in D. in seveda nas je zaneslo tudi v Spazio 11b. Najprej sem opazila krasen moder Maison Martin Margiela oversized pulover. Zaradi barve (ki je prav taka 'moja') me prav pošteno matra. Pa tako topel in mehek je... Lepo diši po alpaki. Edino bojim se, da bi mi bilo v njem prevroče, sploh na faksu, kjer grejejo kot nori, predavalnice pa so itak vedno zatohle. Malo bom še premislila. 

Sabato sono andata a fare un giro per Trieste con J. e D. Come sempre prima o poi passo per il mio negozietto preferito, lo Spazio 11b. La prima cosa che ho notato è stato questo meraviglioso maglione oversize della Maison Martin Margiela. Il colore è proprio 'mio', mi piace un sacco. E poi è così caldo e morbidissimo, profuma di alpaca. Forse è adirittura troppo caldo, anche perchè all'università il riscaldamento è sempre acceso a mille e nelle aule manca costantemente l'aria. 


Enkrat sem vam že omenila, da iščem love at first sight bootiese. Zgodilo se je! Teli Repetto MEC škorenjci so mi kot uliti, in usnje je mehkissimo. Super so za prihajajočo pomlad (medtem ko to pišem, zunaj sneži...). Do srede jih imam rezervirane, da dobro premislim, če se bom spustila v ta nakup, ampak odkar sem zapustila trgovino že stalno razmišljam o njih. What to do? 

Tempo fa avevo menzionato il fatto di stare cercando un paio di stivaletti che siano love at first sight. E' successo! Questi Repetto MEC booties mi stanno come se fossero fatti su misura, la pelle è morbidissima. Sono perfetti per la primavera in arrivo (ma mentre sto scrivendo fuori nevica...). Mi aspettano messi da parte fino a mercoledì, così ci penso bene prima di decidere se prenderle o no, ma da quando ho lasciato il negozio ci sto pensando parecchio. Che fare? 






12 comments:

  1. Če ne moreš nehati razmišljati o njih, si jih predstavljaš z vsemi možnimi outfiti in jih že vidiš v svoji omari med drugimi izbranci, potem svetujem, da jih kupiš.
    S škorenjci je težko. Tudi jaz redko najdem take, ki mi ne bi pustili spati. Letos sem jih našla, pa še čakam na razprodaje. V prvi rundi jih niso nič znižali :S.

    ReplyDelete
  2. res je. če ne nehaš razmišljati, je to pač to. a buy! plus zelo fino se ti podajo.

    ReplyDelete
  3. oprosti, samo puloverček je meni dost navaden, čevlji so pa superlepi. KUPI JIH! :D

    ReplyDelete
  4. Če boš jutri zjutraj še vedno in love z njimi, teciiiii. To tvojo modro pa najdi v v kakšnem drugem kosu...morda oversize bombažnem puloverju;)

    ReplyDelete
  5. Che fare? ali kaj storiti?

    Moja izkušnja-moj nasvet, ko in če veliko razmišljam o predmetu, ki bi ga želela imeti, ki se mi enostavno poda, v katerem se prijetno počutim, ki ga nekako potrebujem (slediti modi ali potreba) in seveda, da je cenovno za moj takwin.....
    KUPITI, KUPITI....

    ReplyDelete
  6. Punce, super ste :) Čevlji 5 - Pulover 0.
    Jutri pokličem v Ts, moji bodo!

    ReplyDelete
  7. Waw, take bi pa še sama nosila! Tole je res MUST BUY!

    ReplyDelete
  8. Za škornje že veš ;) Tudi jaz bi imela take. Upam, da jih kdaj vidim v živo!

    P.S. Filofaks je res edini prostor na planetu, kjer ne zebe niti mene, kar pove veliko ... :/

    ReplyDelete
  9. Škorenci so res posebni. Zato ... kupi.

    ReplyDelete
  10. ja, škorenjci so super, obuti maček :) pa hvala za link do še enega super bloga :)

    ReplyDelete
  11. In... Škorenjci so doma! :) Sedaj jih moram še peljati na izletek k čevljarju, da mi jih malo podloži, drugače bodo presneto malo trajali. Veselaaaa! :D

    ReplyDelete