30.8.10

At the end.

Poletje se končuje, bliža se čas za vrnitev v normalno življenje - univerza in sto drugih stvari. Pfuj. Ta zadnji poletni vikend sem preživela v Premanturi, na koncu Istre. Čisto morje, dobra družba pa še veter. Pravi raj za windsurf (meni se je sicer po 10 minutah strgalo jadro, pa saj to sploh ni važno). Če ste kdaj tam, pojdite še v Safari bar, to je bar sredi bambusovega gozdička na rtu Kamenjak. Vse je narejeno iz bambusa, na tleh je slama, atmosfera pa je čisto posebna.

L'estate sta finendo, è tempo di tornare alla vita normale - università e mille impegni. Bleah. Questo ultimo weekend d'estate l'ho passato a Premantura, alla fine dell'Istria. Mare pulito, buona compagnia e vento. Un paradiso per il windsurf (ho rotto la vela dopo 10 minuti, ma non ha importanza). Se siete nei paraggi, andate anche al Safari bar, in mezzo ad una foresta di bambù sul rt Kamenjak. Ogni cosa è fatta di bambù, per terra c'è paglia e l'atmosfera è molto particolare.





Photos from Flickr

Ps: V vsem tem času sem tudi končno prebrala Zia mame, prav cute knjiga. Več o tem kdaj drugič!

Ps: Nel frattempo ho anche finalmente letto Zia mame, un libro veramente carino. Ma merita un futuro post a breve!

1 comment:

  1. V tem baru sem še kot otrok bila z mamo in bratcem slikana za v Mladino, slikal je Diego Andres Gomez, pokojni fotograf in prijatelj moje mame.

    ReplyDelete