13.2.11

A random sunday

Samo še ena nedelja.
V kateri sem pila zeleni čaj iz svojega novega termičnega lončka, ki mi ga je Dailan prinesla iz Ljubljane. In se učila. In gledala zadnji Grey's anatomy. Rada bi bila modra kot Meredith, in niti njenemu možu se ne bi preveč upirala. In rada bi bila pri MM v tem trenutku in gledala spreminjajoča oblačila (hvala ti, Twitter Nylon magazina!) 

Solo un'altra domenica.
Passata a bere the verde dalla mia nuova thermic cup gentilmente comprata da Dailan. E studiare. E guardare l'ultima puntata di Grey's anatomy. Vorrei essere saggia come Meredith, e non mi dispiacerebbe nemmeno suo marito. E vorrei anche essere da MM in questo momento, a guardare i suoi abiti trasformisti (grazie, twitter di Nylon magazine!).


In rada bi, da preberete ta članek iz MC. Napisala ga je Imma Vitelli (obožujem njeno rubriko). Je skoraj bolj modra kot Meredith.

E vorrei farvi leggere questo articolo di MC, scritto da Imma Vitelli (adoro la sua rubrica). È quasi più saggia di Meredith.


In potem... Lady Gaga. Alejandro mi je bil ljubši.

E poi... Lady Gaga. Preferivo Alejandro. 

In na koncu morate spoznati moje nove mini-hrčke. Skoraj celo leto sem živela v prepričanju, da imam dva hrčka, ki sta samca. In potem sem se naenkrat znašla s petimi malčki. Potrebovala sem tri dni, da sem prebolela spoznanje, da imam etero par. Mladički pa so res uber-cute!

E alla fine dovete conoscere i miei nuovi mini-criceti. Ho vissuto per un anno intero nella convinzione di avere due criceti maschi, per poi ritrovarmi con 5 piccolini. Mi ci sono voluti tre giorni per riprendermi dalla rivelazione di avere una coppia etero. I cuccioli però sono troppo carini.

4 comments:

  1. Joj sta luškana :). Takele micene bi pa tudi jaz imela. Me malo spominjata na mojega psička, ko je bil star en mesec.

    ReplyDelete
  2. Moram pohvaliti tvoj blog.
    Rada zahajam sem, le časa vedno zmanjkuje.
    Prav super mi je ta dvojezičnost, tako lahko obnavljam in preverjam in dopolnjujem svoje znanje. Istočasno pa širim druga obzorja, ki jih tvoj blog ponuja.

    ReplyDelete
  3. Hvala ti, stella!
    Prijetno je slišati take pohvale :)

    ReplyDelete