23.6.11

Clutch

Rabim eno clutch torbico. Najraje bi imela tole iz American Apparela. Ja, zgleda kot blazina in ja, I'm fine with it. 


Ho bisogno di una clutch. Mi piacerebbe avere questa di American Apparel. Si, sembra un cuscino e si, I'm fine with it.


American Apparel Medium Leather Carry-All Pouch

Zašla sem tudi k Asosu, kjer sem našla spodnji dve. Kaj zdaj? Seveda sem bolj naklonjena k nakupu tisti iz usnja kot iz plastike, to pa zaradi trajanja materiala. Dejstvo pa je, da mi je bolj všeč model ta prve, plastične, ki jo vidite spodaj, z vidnimi šivi, tako da je zares podobna kuverti. Asos, ne bi slučajno zame naredili ene clutch torbice v takem modelu ampak iz usnja? Zelo lepo bi bilo od vas.

Poi mi sono persa un po' da Asos, dove ho trovato queste due. Cosa fare? Ovviamente sono più propensa a comprare una clutch in pelle piuttosto che un pezzo di plastica, se non altro per una questione di durata. Il fatto è che mi piace di più il modello della prima qua sotto, plasticosa, con le cuciture in vista che la fanno assomigliare davvero a una busta. Asos, non è che fareste per me un modello uguale ma in pelle? Sarebbe un bellissimo gesto. 

Asos Portfolio Envelope Clutch


Asos Leather Portfolio Clutch

Sprejemam nasvete, ki bi mi olajšali odločitev, zato: na dan z njimi! Malo sem utrujena tega brskanja po spletu za idealno clutch torbico, a se hkrati ne morem odločiti...

Accetto consigli, quindi: parlate! Sono un po' stufa della caccia alla clutch perfetta ma allo stesso tempo non riesco a decidere...

6 comments:

  1. Ja, prelepe so. Jaz jih še največ izbrskam na etsyju, ker po ostalih spletnih straneh ne brskam toliko :)

    moja najljubša je precej podobna prvi, ki si jo prilepila, pa še lahko se jo uporablja za prenosnik -http://goo.gl/hdzsB (tale je malo manjša verzija http://goo.gl/5ifPR), druga, ki je pa prav tako z etsyja je pa tale http://goo.gl/kPgOp, mogoče še sama pobrskaš malo :)

    tako da jaz navijam za prvo sicer, usnje je le usnje in pri meni te plastične torbe nikoli ne zdržijo dolgo. Kaj pa kakšna vintage zadeva? :)

    (in sori ker sem ti nasmetila toliko linkov)

    ReplyDelete
  2. Nič sori, super je! Hvala za predloge, taprva z Etsyja je takorekoč enaka tisti AA, razen v ceni, hehe. Lepa je, res. Bolj se nagibam k nakupu ene večje, ker tamali clutchi mi niso toliko všeč.

    Sem brskala tudi po vintage zadevicah, ampak nisem dobila ničesar, kar bi mi bilo zares po godu (tako po izgledu kot cenovno).. Večinoma sem našla take, ki so preveč za nonice, s kakimi rožami ipd. :/ Joj joj res ne vem kaj naj.

    ReplyDelete
  3. meni je pa model zadnje bolj všeč kot druge, vendar sama veš najbolje, kaj ti je všeč :) meni so kolegi rekli, ko sem pred časom kupovala prva očala, naj žrebam in tako bom točno vedela, katere želim, ker če bom izžrebala tiste, ki jih ne želim in hotela druge, bo to to :)

    mogoče še poly pregledaš? Jaz se ne spoznam na te modne spletne strani, tako da ne moram dati konkretnega nasveta. Upam, da še kdo prispeva kaj uporabnega :)

    ReplyDelete
  4. Jaz glasujem za prvo, iz AA, ali pa te iz etsya, ki jih je linkala Nika.

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/6/11 19:14

    A me piace la seconda!

    ReplyDelete
  6. In effetti il modello plasticoso e' molto carino ma io punterei sulla pelle (a meno che quella plasticosa non sia di un'ecopelle molto ben fatta!)

    Anche io sono a caccia della clutch perfetta da un bel po' di tempo, e il mio sogno sarebbe farmela fare da un artigiano del colore e della misura che preferisco... solo che non sono ancora riuscita a trovare la persona adatta :-(
    Un bacione :-***

    ReplyDelete