21.5.11

Lucky girl

Sem srečnica. Ker imam fantastične prijatelje. Ker je bil včeraj moj rojstni dan. In ker smo praznovali. In ker sem dobila cel kup lepih daril. Ker greva na Coldplaye. Ker ne bom več pozna (no, recimo, da bom mogoče še pozna, a bom vsaj vedela, koliko je ura). Ker bom brala o modi. In tudi zato, ker grem sedaj na shopping. In obstaja še en razlog, ki pa ni še uraden/gotov. O tem kdaj drugič.

Sono fortunata. Perché ho degli amici strepitosi. E perché ieri era il mio compleanno. E abbiamo festeggiato. E ho ricevuto un mucchio di regali carini. Perché andiamo al concerto dei Coldplay. E non sarò più in ritardo (o forse si, ma almeno saprò che ore sono). E leggerò di moda. E anche perché sto per andare a fare shopping. E poi c'è un'altra ragione, che però non è ancora sicura/ufficiale. Di questo a breve.





5 comments:

  1. Vse najboljše! Upam, da si uživala. :)

    ReplyDelete
  2. Najlepša ti hvala, Sandra. Sem! :)

    ReplyDelete
  3. Tudi meni so padle v oko nove swatchove ure, pa se mi zdijo nekoliko prevelike, čeprav se še odločam med kakšno čudno barvo in med uglajeno ženstveno varianto. Hm. In da, vse lepo za RD.

    ReplyDelete
  4. Vse najboljše bikec;)
    Mojo Parižanko še kar čakam in čakam...le kako, da nisem pomislila na italijansko varianto!

    ReplyDelete
  5. Ruth, ura sploh ne zgleda tako velika na zapestju, seveda je potem odvisno tudi od postave. Vsekakor je krasna, videla sem tudi druge barve in wow, imela bi vse.
    Matilda, knjiga je kar prisrčna, vseeno pa se mi zdi res malce preveč Parizocentriška (je bolj vodič po Parizu kot modna biblija). Vsekakor pa vredna ogleda.
    In hvala obema za voščila!

    ReplyDelete