20.10.10

It's raining



In že je tu tudi jesenski dež. Spet je na vrsti študij, počitnice so še daleč. Hvala bogu, da se vsaj bliža čas Lanvina za H&M (prosim prosim prosim, gospodje H&M, postrezite s to linijo tudi nam navadnim smrtnikom, ki ne živimo v Milanu ali Parizu ali Londonu). In če je problem študij, nam Marc spet priskoči na pomoč s svojo linijo Back to school. In če že ne gre drugače, pojdite v Zvezdo na torto (jaz bom izbrala zadnjo opcijo).


Ed ecco la pioggia autunnale. Si torna a studiare, le vacanze sono ancora lontane. Per fortuna si avvicina almeno il momento di Lanvin per H&M (signori H&M, offrite la collezione anche a noi comuni mortali che non abitiamo a Milano, Londra o Parigi, vi prego vi prego vi prego). E se il problema è lo studio, Marc ci salva con la sua linea Back to school. E se proprio non potete fare altrimenti, andate a mangiarvi una torta da Zvezda (io opterò per quest'ultima).




5 comments:

  1. ma io voglio la torta subitissimo!!!!!!!!!!
    che faccio intanto, preparo un caffè?
    :DDD

    ReplyDelete
  2. Švicarska rezina iz Zvezdeeee!!!!

    ReplyDelete
  3. Tud jaz bi Zvezdo, a must :)

    ReplyDelete
  4. Jaz bi Jacobsa :P, pa Pariz. Pa Lanvin bo gotovo tudi v Ljubljanskem H&M na Čopovi. Vprašanje je le kako dolgo. Po moje bodo ženske 23. novembra stale pred trgovino že na vse zgodaj zjutraj. In letos, prvič kar H&M sodeluje z dizajnerji, razmišljam, da bi bila tudi jaz ena izmed ''tanorih''.

    ReplyDelete