20.5.10

THANKS.



Čas obračunov... Danes praznujem svoj 22 rojstni dan. Čudna starost, ko si enkrat polnoleten ne pričakuješ več ničesar in čas mineva veliko hitreje.
Komaj minulo leto je bilo zame nevtralno, ne dobro ne slabo. Dosegla sem nekaj ciljev, sentimentalno se je kdaj pa kdaj zataknilo, bilo je nekaj problemov, a tudi dosti lepih trenutkov v družbi svojih najdražjih.
Rada bi se jim zahvalila. Njim, ki so mi bili ob strani v težkih trenutkih. Ki so verjeli vame, tudi ko še sama nisem (in so mi to povedali). Ki so odgovarjali na moja krizna sporočila ob treh zjutraj. Ki so pritekli k meni takoj, ko se je kaj ponesrečilo. In ki so bili tam tudi ob lepih doživetjih. Za polnočno kopanje; za deževne dneve, ki smo jih preležali in gledali filme; za nepredvidene izlete; za 12 - urno nakupovanje (posebna zahvala za prenašanje...), za neprespane noči žuranja, za panična nedeljska jutra.
Vsem vam, ki me podpirate ne da bi me sodili in ste vedno tu zame:

PRISRČNO HVALA,  RADA VAS IMAM.





Giorno di bilanci... Oggi compio 22 anni. È un' età strana; passati i 18 non aspetti più niente e il tempo sembra scorrere molto più velocemente. 
L' anno appena passato e stato un nì per me. C'è stato qualche traguardo raggiunto, qualche intoppo sentimentale, un po' di problemi, tanti bellissimi momenti passati con le persone più care.
È loro che vorrei ringraziare, che mi sono stati vicini nei momenti difficili; che credevano in me anche quando la mia autostima era ai minimi storici (e me lo facevano sapere); che rispondevano ai miei sms di crisi delle 3 del mattino; che si precipitavano a casa mia appena qualcosa andava storto. E che c' erano anche nei momenti migliori, nei bagni di mezzanotte, nelle giornate piovose passate a guardare film sotto le coperte, nelle gite improvvisate, nelle sessioni di shopping da 12 ore (un grazie speciale per la sopportazione...), nelle notti in bianco in giro per feste, nelle domeniche mattina da panico.
A tutti voi che mi supportate senza giudicarmi, ma essendoci sempre per me:

GRAZIE DI CUORE, VI VOGLIO BENE.


1 comment: